De Netflix-game geeft de melding 'Log uit op minstens één apparaat om op dit apparaat in te loggen'.

Als je de volgende fout ziet terwijl je probeert in te loggen of een Netflix Game probeert te spelen:

Log uit op minstens één apparaat om op dit apparaat in te loggen

Dit betekent dat je games op te veel apparaten binnen hetzelfde account probeert te spelen. Om plaats vrij te maken, moet je uitloggen bij Netflix Games of bij de Netflix-app op apparaten die je niet gebruikt.