Netflix geeft de melding 'HDCP ongeautoriseerd. Content uitgeschakeld.'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven:

HDCP ongeautoriseerd. Content uitgeschakeld.

Deze fout duidt meestal op een probleem met de hardware, waarbij je apparaat beschermde content niet kan afspelen. Volg de onderstaande stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

Amazon Fire TV/Stick

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

Mogelijk is er een probleem met de verbinding tussen je apparaat en de tv.

Los het probleem als volgt op:

1. Controleer of je een HDMI-kabel gebruikt.

2. Probeer de uiteinden van de HDMI-kabel om te keren.

3. Omzeil eventuele gebruikte ontvangers of geluidssystemen door je apparaat rechtstreeks via een HDMI-kabel aan te sluiten op je tv.

4. Probeer de kabel aan te sluiten op een andere HDMI-poort van je tv.

5. Probeer een nieuwe HDMI-kabel.

6. Probeer een HDMI-poort op een andere tv, indien beschikbaar.

• Als je kunt streamen op een andere tv, is er mogelijk een probleem met de HDMI-poort van de oorspronkelijke tv. Neem contact op met de tv-fabrikant voor hulp.

Roku

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

Mogelijk is er een probleem met de verbinding tussen je apparaat en de tv.

Los het probleem als volgt op:

1. Controleer of je een HDMI-kabel gebruikt.

2. Probeer de uiteinden van de HDMI-kabel om te keren.

3. Omzeil eventuele gebruikte ontvangers of geluidssystemen door je apparaat rechtstreeks via een HDMI-kabel aan te sluiten op je tv.

4. Probeer de kabel aan te sluiten op een andere HDMI-poort van je tv.

5. Probeer een nieuwe HDMI-kabel.

6. Probeer een HDMI-poort op een andere tv, indien beschikbaar.

• Als je kunt streamen op een andere tv, is er mogelijk een probleem met de HDMI-poort van de oorspronkelijke tv. Neem contact op met de tv-fabrikant voor hulp.

Contact opnemen met Roku

Als je deze foutmelding blijft zien, neem je contact op met Roku voor meer hulp.

Roku Streaming Stick

Pas een harde reset toe op je apparaat

1. Trek de stekker van je apparaat uit je tv en het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

3. Schakel het apparaat weer in met de Roku-afstandsbediening.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

1. Omzeil ontvangers of stereoapparatuur door het apparaat rechtstreeks op je tv aan te sluiten.

2. Probeer een andere HDMI-poort op je tv.

3. Probeer een HDMI-poort op een andere tv, indien beschikbaar.

Contact opnemen met Roku

Als je deze foutmelding blijft zien, neem je contact op met Roku voor meer hulp.