Afterparty - Ondersteuning voor game

In Afterparty ben jij Milo en Lola, twee onlangs overleden vrienden die eeuwig tot de hel dreigen te worden veroordeeld. Maar er is een uitweg: als ze de duivel verslaan in een drinkwedstrijd, zal hij ze terugsturen naar de aarde.

Over de game

Platforms: Beschikbaar op macOS, Nintendo Switch, PS4 en PS5, Windows PC, Xbox One en Xbox Series X/S

Opmerking:
Deze game is niet inbegrepen in je Netflix-lidmaatschap.

Gamecategorie: Avontuur

Aantal spelers: Eén

Offline spelen: Ja

Beoordeling van content: Bekijk de game in de app store voor het platform waarop je wilt spelen

Talen: Bekijk de game in de app store voor beschikbare talen

Developer: Night School Studio, een gamestudio van Netflix

Downloaden

Zie Afterparty op de website van Night School Studio voor systeemvereisten en downloadlocaties.

Probleemoplossing/problemen

Heb je een probleem met de game? Ga naar de website van Night School Studio.