Next Stop Nowhere - Ondersteuning voor game

Een reisavontuur in een kleurrijke, gewelddadige visie op de ruimte.

Meer informatie over Next Stop Nowhere vind je op de website van Night School Studio.

Over de game

Platforms: Beschikbaar op Apple Arcade voor Apple TV, iPhone, iPad of iPod touch, en macOS

Opmerking:
Deze game is niet inbegrepen in je Netflix-abonnement.

Gamecategorie: Avontuur

Aantal spelers: Eén

Offline spelen: Ja

Beoordeling van content: Bekijk de game in de App Store

Talen: Arabisch, Chinees (traditioneel), Chinees (vereenvoudigd), Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Turks

Developer: Night School Studio, een gamestudio van Netflix

Downloaden

Raadpleeg Next Stop Nowhere op de website voor Night School Studio voor systeemvereisten en downloadlocaties.

Probleemoplossing/problemen

Heb je een probleem met de game? Ga naar de website van Night School Studio.

Kun je niet vinden waarnaar je op zoek bent? Bekijk de website van Night School Studio.