Problemen met reclame melden of feedback geven

Als je een probleem hebt tijdens het kijken naar reclame op Netflix, kun je dit direct melden via de tool Een probleem melden in de Netflix-app voor iPhone, iPad of Apple TV of op Netflix.com via een webbrowser op de computer. Als je een probleem meldt, weten onze contentteams dat ze dit zo snel mogelijk moeten onderzoeken en oplossen.

Met de tool Een probleem melden kun je een van deze problemen met reclame melden:

• Problemen met de videokwaliteit van reclame.

• Problemen met de geluidskwaliteit of het volume van reclame.

• Problemen met waar of wanneer reclame werd weergegeven.

• Reclame wordt niet afgespeeld in de gewenste taal.

• Reclame wordt te vaak herhaald.

• Reclame heeft ongepaste content.

Problemen met reclame melden

Een probleem melden met je iPhone, iPad of Apple TV

1. Druk terwijl reclame wordt afgespeeld op Pauzerenknop Pauzeren.

2. Selecteer rechtsboven het vlagpictogram..

3. Selecteer de problemen die van toepassing zijn.

4. Selecteer Verzenden.

Een probleem melden met de webbrowser op je computer

1. Druk terwijl reclame wordt afgespeeld op Pauzerenknop Pauzeren.

2. Klik rechtsboven op het vlagpictogram..

3. Selecteer de optie die het beste overeenkomt met het probleem:

• Problemen met geluid, beeld of taal (reclame is lastig te horen, te zien of te begrijpen)

• Ander probleem (er is ets anders mis met de advertentie)

4. Selecteer eventueel andere problemen die van toepassing zijn.

5. Voer optioneel aanvullende gegevens over het probleem in of beschrijf een ander probleem.

6. Klik op Verzenden.

Als er reclame wordt weergegeven die je volgens jou niet zou moeten zien of als je een probleem wilt melden op een apparaat waarop de tool Een probleem melden niet beschikbaar is, neem dan contact met ons op voor verdere hulp.