Dezelfde serie of film wordt afgespeeld wanneer ik de Netflix-website bezoek

Als dezelfde film of aflevering van een serie wordt afgespeeld wanneer je op je computer naar de Netflix-website gaat, komt dit mogelijk doordat je een bladwijzer of favoriet gebruikt die is gekoppeld aan een pagina van de Netflix-website waarop automatisch een bepaalde titel wordt afgespeeld. Je kunt dit eenvoudig oplossen met de onderstaande stappen.

De Netflix-cookie wissen
  1. Ga naar netflix.com/clearcookies. Hiermee word je uitgelogd bij je account.

2. Selecteer Inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.