Netflix-fout 17377

Er is een probleem opgetreden tijdens het afspelen van deze titel. Probeer het later opnieuw of selecteer een ander item.
Kan titel niet afspelen. Probeer het later opnieuw. Code:-17377

Deze fout treedt op bij een probleem met gegevens of je apparaat waardoor Netflix niet meer kan worden afgespeeld.

Los het probleem als volgt op:

1. Open de app App Store.

2. Selecteer boven in het scherm Gekocht.

3. Selecteer Netflix.

4. Klik op Bijwerken als er een update beschikbaar is. Ga naar de volgende stappen als er geen update beschikbaar is.

5. Probeer Netflix opnieuw.

1. Schakel het apparaat uit.

Opmerking:Als je niet zeker weet of je apparaat helemaal uit staat of als je geen aan-uitknop kunt vinden, haal dan de stekker uit het stopcontact.

2. Laat je apparaat ten minste 30 seconden uit staan.

3. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

1. Ga naar het startscherm en selecteer Instellingen.

2. Selecteer Systeem > Software-updates > Software bijwerken.

3. Selecteer indien beschikbaar Download en installeer. Als je deze optie niet ziet is je apparaat up-to-date.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:Deze stappen kunnen voor jouw Apple TV-model anders zijn. Ga naar de supportsite van Apple voor stappen om je Apple TV-software bij te werken..