Verificatie van e-mailadres

Wanneer je je registreert voor Netflix, vragen we je via e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Bevestig je e-mailadres om je account veiliger en up-to-date te houden

Tik of klik op de knop E-mailadres bevestigen in die e-mail om het proces te voltooien.

Als je je e-mailadres kunt verifiëren maar de link is verlopen, tik of klik dan op Link sturen op het foutscherm om een nieuwe e-mail ter verificatie te laten versturen.

Je kunt je momenteel niet aanmelden voor bevestiging van je e-mailadres.