Netflix geeft de verkeerde taal weer

Volg de onderstaande instructies als je geluid, ondertiteling of Netflix-profiel volledig in de verkeerde taal wordt weergegeven of als een voorkeurstaal voor een titel ontbreekt.

De taal voor je Netflix-profiel wijzigen

Log in op de Netflix-website op een computer of vanuit een mobiele browser.

1. Selecteer Profielen beheren.

2. Selecteer het gewenste profiel.

3. Selecteer je voorkeurstaal.

• Als je voorkeurstaal al is geselecteerd, selecteer dan Engels, log uit en herhaal de bovenstaande stappen.

4. Ga terug naar het apparaat waarop het probleem is opgetreden, en sla de taalinstelling op. Log uit en weer in.

De taal voor ondertiteling wijzigen

Netflix geeft de vijf tot zeven talen weer die het meest relevant voor je zijn tijdens het kijken. Gedownloade titels geven de twee talen weer die het meest relevant zijn voor jou.

Als de optie voor je voorkeurstaal voor ondertiteling niet wordt vermeld:

1. Log in op de Netflix-website op een computer of vanuit een mobiele browser.

2. Selecteer Profielen beheren.

3. Selecteer het gewenste profiel.

4. Selecteer je voorkeurstaal voor ondertiteling.

5. Probeer de serie of film opnieuw af te spelen met de gewenste ondertiteling.

Als nog altijd niet de juiste ondertiteling wordt weergegeven, kun je Waarom is ondertiteling niet beschikbaar in mijn taal? raadplegen. Als je de ondertiteling telkens opnieuw moet instellen wanneer je probeert te kijken, speel dan een titel af met een leeftijdsclassificatie voor tieners of hoger die is ingesteld op jouw voorkeurstaal voor ondertiteling. Hierdoor worden je instellingen opgeslagen voor als je later wilt kijken.

De taal voor geluid wijzigen

Netflix geeft de vijf tot zeven talen weer die het meest relevant voor je zijn tijdens het kijken. Gedownloade titels geven de twee talen weer die het meest relevant zijn voor jou. Selecteer hieronder een optie om de audiotaal te wijzigen.

Apple TV 2 of Apple TV 3

Als de audio niet in je voorkeurstaal wordt afgespeeld:

1. Selecteer Instellingen in het startmenu van je Apple TV.

2. Selecteer Audio en taal.

3. Selecteer je voorkeurstaal.

4. Ga terug naar Netflix en speel de serie of film opnieuw af.

Als de titel nog steeds niet wordt afgespeeld in je voorkeurstaal, is alternatieve audio voor de betreffende titel mogelijk niet beschikbaar in jouw taal.

Alle overige apparaten

Log in op de Netflix-website op een computer of vanuit een mobiele browser.

1. Selecteer Profielen beheren.

2. Selecteer het gewenste profiel.

3. Selecteer je voorkeurstaal voor geluid.

4. Probeer de serie of film opnieuw af te spelen met geluid in je voorkeurstaal.

Als de titel nog steeds niet wordt afgespeeld in je voorkeurstaal, is alternatieve audio voor de betreffende titel mogelijk niet beschikbaar in jouw taal.

Als je de ondertiteling telkens opnieuw moet instellen wanneer je probeert te kijken, speel dan een titel af met een leeftijdsclassificatie voor tieners of hoger die is ingesteld op jouw voorkeurstaal voor ondertiteling. Hierdoor worden je instellingen opgeslagen voor als je later wilt kijken.