Netflix-fout ui-800-3 (104001)

Er is een fout opgetreden. Opnieuw proberen over X seconden.
Code: ui-800-3 (104001)

Deze fout betekent dat je apparaat mogelijk niet is gecertificeerd voor gebruik van de Netflix-app of dat de app niet meer beschikbaar is op je apparaat. Als je Netflix wilt blijven kijken, moet je een ander door Netflix ondersteund apparaat gebruiken.

Als je meer wilt weten over de certificering van je apparaat, neem je contact op met het bedrijf dat het apparaat heeft gemaakt.