Controleren of een apparaat geschikt is voor Netflix met reclame

Een klein percentage apparaten kan niet worden gebruikt voor Netflix met reclame. Dit komt omdat de Netflix-app of de software op het apparaat niet kan worden bijgewerkt naar een versie die reclame ondersteunt.

Je kunt op de Netflix-app op je tv of streamingapparaat controleren of je Netflix met reclame kunt gebruiken.

Als je al bent ingelogd bij Netflix:

1. Ga op het startscherm naar links om het menu te openen.

2. Selecteer onderaan Ondersteuning > Compatibiliteit van abonnementen.

Als je niet bent ingelogd:

1. Open de Netflix-app.

2. Selecteer linksonder Ondersteuning > Compatibiliteit van abonnementen.