Netflix geeft de foutmelding 'Verbindingsfout: we kunnen geen verbinding maken met Netflix. Probeer het later opnieuw.'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven op je iPad:

'Verbindingsfout: we kunnen geen verbinding maken met Netflix. Probeer het later opnieuw.'

Dit wijst meestal op een probleem met de netwerkverbinding waardoor het apparaat geen contact kan maken met de Netflix-service. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

De Netflix-app bijwerken

1. Ga naar het startscherm en tik op App Store.

2. Tik op Zoeken en voer in de zoekbalk 'Netflix' in.

3. Zoek en tik op Netflix in de lijst en tik daarna op Bijwerken. Mogelijk moet je het wachtwoord van je Apple ID invoeren. Als je het vergeten bent, volg dan de stappen van Apple om het opnieuw in te stellen.

4. Probeer Netflix opnieuw nadat de update is voltooid.

Start je iPad opnieuw op

1. Houd de knop aan de zijkant en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt totdat de schuifbalken verschijnen. Sleep de bovenste schuifbalk en schakel je apparaat volledig uit.

• Als de schuifbalken niet verschijnen, houd de knop voor de sluimerstand dan ingedrukt totdat de rode schuifbalk verschijnt. Sleep vervolgens de schuifbalk.

2. Druk na 10 seconden op de knop voor de sluimerstand.

3. Probeer Netflix opnieuw nadat het apparaat opnieuw is opgestart.

De netwerkinstellingen resetten

1. Selecteer in het hoofdmenu de optie Instellingen (Settings).

2. Scrol omlaag en selecteer Algemeen (General).

3. Scrol omlaag en selecteer Resetten (Reset).

4. Selecteer in de geopende lijst de optie Herstel netwerkinstellingen (Reset Network Settings).

5. Selecteer Herstel (Reset).

6. Selecteer in het hoofdmenu de optie Instellingen (Settings) nadat het apparaat opnieuw is opgestart.

7. Selecteer Wifi (Wi-Fi).

8. Kies het gewenste netwerk en meld je aan met het wifi-wachtwoord.

9. Probeer Netflix opnieuw.