Netflix geeft de melding 'Titel niet beschikbaar'.

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven op je Amazon Fire TV/Stick:

Titel niet beschikbaar

Dit wijst er meestal op dat gegevens op het apparaat moeten worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Gegevens in de Netflix-app wissen

1. Druk op de afstandsbediening van je Amazon Fire TV op de knop Home.

2. Scrol naar rechts en selecteer Instellingen (Settings).

3. Scrol naar rechts en selecteer Toepassingen (Applications).

4. Selecteer Geïnstalleerde toepassingen beheren (Manage installed applications).

5. Selecteer de Netflix-app.

6. Scrol omlaag en selecteer Gegevens wissen (Clear data).

7. Selecteer opnieuw Gegevens wissen (Clear data).

8. Scrol omlaag en selecteer Cache wissen (Clear cache).

9. Trek de stekker van je Amazon Fire TV gedurende 30 seconden uit het stopcontact.

10. Steek de stekker van je Amazon Fire TV weer in het stopcontact en probeer Netflix opnieuw.

De Netflix-app opnieuw installeren

Om Netflix te verwijderen:

1. Druk op Home homepagina-knop op je Fire TV-afstandsbediening.

2. Ga naar de Netflix-app en druk op Opties de knop Opties.

3. Selecteer Verwijderen (Uninstall).

4. Selecteer nogmaals Verwijderen ter bevestiging.

Om Netflix opnieuw te installeren:

1. Druk op de afstandsbediening van je Fire TV op de knop Netflix.

2. Selecteer Downloaden en vervolgens Openen.