Er verschijnen pop-upvensters of tabbladen tijdens het gebruik van Netflix

De Netflix-dienst maakt of geeft geen pop-upvensters of tabbladen weer. Als een pop-upvenster wordt weergegeven terwijl je Netflix gebruikt of kijkt, kun je het best controleren of er schadelijke software of adware op je apparaat is geïnstalleerd en deze verwijderen.

Selecteer hieronder je apparaat voor meer informatie.

Windows-computer

De klantenservice van Netflix kan niet helpen met het oplossen van problemen of het verwijderen van software van je computer omdat de stappen op elk apparaat weer anders zijn.

Windows 10 of 11: Volg de stappen van Microsoft om te controleren op malware en deze te verwijderen van je computer.

Windows 8: Lees meer over de Windows Malicious Software Removal Tool van Microsoft.

Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact op met het bedrijf dat je computer heeft gemaakt of een IT-specialist voor hulp bij het verwijderen van software of adware van je computer.

Mac-computer

De klantenservice van Netflix kan je niet helpen bij het oplossen van problemen of het verwijderen van software van je Mac omdat de stappen op elk apparaat weer anders zijn.

Volg de stappen van Apple om pop-upadvertenties en vensters in Safari te sluiten en de meest recente software-updates te installeren.

Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact op met de ondersteuning van Apple of met een IT-specialist voor hulp bij het verwijderen van schadelijke software of adware van je computer.

Android-telefoon of -tablet

De klantenservice van Netflix kan je niet helpen bij het oplossen van problemen of het verwijderen van software van je mobiele apparaat omdat de stappen op elk apparaat weer anders zijn.

Volg de stappen van Google om ongewenste advertenties, pop-upvensters en malware te verwijderen van je telefoon of tablet.

Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact op met het bedrijf dat je computer heeft gemaakt of een IT-specialist voor hulp bij het verwijderen van software of adware van je mobiele apparaat.