Hoe kan ik meer afleveringen bekijken op mijn Netflix-compatibele apparaat?

Op sommige apparaten die ouder zijn dan 2012, kan slechts een beperkt aantal afleveringen worden weergegeven, terwijl ook mogelijk de zoekfunctie in de Netflix-app ontbreekt. Ga als volgt te werk als je meer afleveringen wilt bekijken:

1. Sluit de Netflix-app.

2. Meld je op een ander Netflix-compatibel apparaat of andere computer aan bij Netflix en ga naar de gewenste aflevering van de serie of film.

3. Speel de content minstens vijf seconden op het apparaat af en stop met afspelen.

4. Start Netflix opnieuw op het oorspronkelijke apparaat.

5. De afgespeelde content is nu beschikbaar op het oorspronkelijke apparaat in de rij Onlangs bekeken (Recently Watched).