Hoe verberg ik titels in mijn kijkactiviteit?

Wanneer je titels verbergt in je kijkactiviteit, worden ze niet als gekeken serie of film weergegeven op Netflix. Ze worden niet gebruikt voor aanbevelingen, tenzij je ze opnieuw kijkt. Als je titels verbergt in je kijkactiviteit, worden ze ook verwijderd uit de rij Verderkijken.

Verberg titels als volgt in je kijkactiviteit:

  1. Ga in een webbrowser naar de pagina Account.

  2. Open Profiel en ouderlijk toezicht voor het profiel dat je wilt bijwerken.

  3. Open Kijkactiviteit voor dat profiel.

  4. Klik op de pagina Activiteit op het pictogram naast de aflevering of titel die je wilt verbergen. Als je een aflevering verbergt, zie je een optie om de hele serie te verbergen.

    • Als je je volledige kijkactiviteit wilt verbergen, selecteer je onderaan de pagina de optie Alles verbergen. Vervolgens bevestig je dat je dit echt wilt.

Het kan tot 24 uur duren voordat de verborgen titel volledig is verwijderd van al je apparaten. Je kunt titels niet verbergen als je de pagina Activiteit opent vanuit een Netflix Kids-profiel.

Raadpleeg onze Help-pagina Privacy en beveiliging voor meer informatie over andere onderwerpen.