Hoe verberg ik titels in mijn kijkgeschiedenis?

Dit gebeurt er wanneer je titels verwijdert in je kijkgeschiedenis:

• Ze worden op Netflix niet weergegeven als een serie of film die je hebt gekeken.

• Ze worden niet gebruikt voor aanbevelingen, tenzij je ze opnieuw kijkt.

• Hiermee worden meer opties toegevoegd aan titels in de rij Verderkijken.

Verberg titels als volgt in je kijkgeschiedenis:

1. Ga vanuit een webbrowser naar de pagina Account.

2. Selecteer een profiel in het gedeelte Profiel en ouderlijk toezicht.

• Selecteer voor sommige accounts de optie Profielen en kies een profiel.

3. Open Kijkactiviteit voor dat profiel.

4. Klik op de pagina Kijken op het pictogram naast de aflevering of titel die je wilt verbergen. Als je een aflevering verbergt, zie je een optie om de hele serie te verbergen.

• Als je je volledige kijkgeschiedenis wilt verbergen, selecteer je onderaan de pagina de optie Alles verbergen. Vervolgens bevestig je dat je dit echt wilt.

Het kan tot 24 uur duren voordat de verborgen titel volledig is verwijderd van al je apparaten. Je kunt titels niet verbergen als je de pagina Kijkactiviteit opent vanuit een Netflix Kids-profiel.

Raadpleeg onze Help-pagina Privacy en beveiliging voor meer informatie over andere onderwerpen.