Netflix-fout M7111-1101

Als de foutcode M7111-1101 optreedt op je computer, betekent dit meestal dat een netwerkprobleem voorkomt dat je computer de Netflix-service bereikt. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

De Netflix-cookie wissen

1. Ga naar netflix.com/clearcookies. Hiermee word je uitgelogd bij je account.

2. Selecteer Inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Google Chrome bijwerken

1. Klik rechtsboven in de browser op Meer .

2. Klik op Help > Over Google Chrome.

3. Wacht terwijl Chrome automatisch controleert op nieuwe updates.

4. Klik op Opnieuw starten als er een update beschikbaar is.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit en trek de strekker van je modem en router uit het stopcontact.

2. Steek na 30 seconden de stekker van je modem en router weer in het stopcontact.

3. Wacht 1 minuut en schakel dan je apparaat in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Sommige apparaten, modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken met internet.