Netflix-fout M7361-1253

Excuses voor de onderbreking
We hebben problemen met je verzoek.
Foutcode M7361-1253

Deze fout betekent meestal dat Google Chrome moet worden bijgewerkt om Netflix af te spelen of dat gegevens op je apparaat moeten worden vernieuwd.

Los het probleem als volgt op:

Google Chrome bijwerken

  1. Klik rechtsboven in de browser op Meer .

  2. Klik op Help > Over Google Chrome.

  3. Wacht terwijl Chrome automatisch controleert op nieuwe updates.

  4. Klik op Opnieuw starten als er een update beschikbaar is.

  5. Probeer Netflix opnieuw.

Je computer afsluiten

  1. Sluit je computer als volgt af via het menu:

    • Voor Mac: klik linksboven op het Apple-menu > Zet uit.

    • Voor Windows: klik in het Start-menu op Aan/uit > Afsluiten.

    • Voor Chromebook: klik rechtsonder op de tijd > Uitloggen > Afsluiten.

  2. Schakel je computer tenminste tien seconden uit.

  3. Schakel de computer weer in en probeer Netflix opnieuw.

Gerelateerde artikelen