Netflix meldt dat mijn e-mailadres ongeldig is als ik me aanmeld.

Als je je hebt aangemeld bij de Netflix-website en je een banner ziet dat je e-mailadres ongeldig is, selecteer je E-mailadres bijwerken (Update Email Address) om eventuele spel- of typefouten te corrigeren in het e-mailadres dat bij ons is geregistreerd.

Deze banner wordt weergegeven als een e-mail van Netflix is geweigerd of niet kan worden bezorgd. Als je je e-mailadres hebt bijgewerkt en deze melding nog altijd op de website ziet, blokkeert je e-mailprovider mogelijk e-mails van Netflix. Voeg de volgende e-mailadressen toe aan je contactpersonen zodat Netflix niet wordt geblokkeerd: