Hoe kan ik mijn mobiele apparaat gebruiken om Netflix op mijn tv te bedienen?

Je kunt de Netflix-app op je mobiele Apple- of Android-apparaat synchroniseren met een groot aantal tv's die in 2014 of later zijn gemaakt, zodat je je tablet of telefoon als afstandsbediening kunt gebruiken terwijl je Netflix kijkt. Hieronder staan de stappen om je mobiele apparaat met je tv te koppelen. Let op: Google Cast is alleen beschikbaar op Android-tv's van Philips, Sharp, Sony, Toshiba en Vizio.

Verbinding maken met behulp van een tweede Netflix-scherm

1. Verbind je mobiele apparaat met hetzelfde wifi-netwerk als je tv.

2. Start de Netflix-app op zowel je tv als je mobiele apparaat.

3. Meld je met hetzelfde Netflix-account aan bij zowel je tv als je mobiele apparaat.

4. Selecteer rechtsboven of rechtsonder in het scherm het Cast-pictogram.

5. Selecteer het apparaat waarop je een serie of film wilt kijken.

6. Selecteer een serie of film en druk op Afspelen (Play).

Vanaf je mobiele apparaat kun je de serie of film terugspoelen, doorspoelen, pauzeren en beoordelen of de instellingen voor geluid en ondertiteling aanpassen.

Verbinding maken met behulp van Google Cast

1. Open de Netflix-app op je mobiele apparaat.

2. Zodra je bent aangemeld, selecteer je rechtsboven of rechtsonder in het scherm het Cast-pictogram.

3. Selecteer het apparaat waarop je een serie of film wilt kijken.

4. Selecteer een serie of film en druk op Afspelen (Play).

Vanaf je mobiele apparaat kun je de serie of film terugspoelen, doorspoelen, pauzeren en beoordelen of de instellingen voor geluid en ondertiteling aanpassen.