Netflix meldt 'Kan titel niet afspelen. Probeer het later opnieuw. (30103)'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven op je iPhone, iPad of iPod touch:

Kan titel niet afspelen. Probeer het later opnieuw. (30103)

Dit wijst er meestal op dat informatie op het apparaat moet worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Wanneer wordt deze foutmelding weergegeven?

Wanneer ik een serie of film probeer te streamen

Je iPhone of iPad opnieuw starten

1. Houd de knop aan de zijkant en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt totdat de schuifbalken verschijnen. Sleep de bovenste schuifbalk en schakel je apparaat volledig uit.

• Als de schuifbalken niet verschijnen, houd de knop voor de sluimerstand dan ingedrukt totdat de rode schuifbalk verschijnt. Sleep vervolgens de schuifbalk.

2. Druk na 10 seconden op de knop voor de sluimerstand.

3. Probeer Netflix opnieuw nadat het apparaat opnieuw is opgestart.

Als je verbinding maakt met een tv via een videokabel of adapter

Lightning-connector met videoadapter

Controleer of je videoadapter wordt ondersteund

1. Verwijder alle kabels die zijn aangesloten op de adapter en sluit de adapter aan op je iPhone of iPad.

2. Ga naar Instellingen > Algemeen > Over > Apple HDMI Adapter.

3. Controleer het modelnummer.

Thunderbolt- of USB-C-videokabel of -adapter

Voor problemen met iPhone- en iPad-apparaten met een USB-C-poort kunnen deze opties helpen:

• Zorg dat je tv of display is ingesteld op de juiste ingangsbron.

• Controleer of je videokabel of -adapter HDCP 2.2 ondersteunt.

• Probeer de uiteinden van de videokabel of -adapter om te keren.

• Probeer zo mogelijk een andere videopoort op je tv of display.

Wanneer ik een serie of film probeer te downloaden

Je iPhone of iPad opnieuw starten

1. Houd de knop aan de zijkant en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt totdat de schuifbalken verschijnen. Sleep de bovenste schuifbalk en schakel je apparaat volledig uit.

• Als de schuifbalken niet verschijnen, houd de knop voor de sluimerstand dan ingedrukt totdat de rode schuifbalk verschijnt. Sleep vervolgens de schuifbalk.

2. Druk na 10 seconden op de knop voor de sluimerstand.

3. Probeer Netflix opnieuw nadat het apparaat opnieuw is opgestart.

De titel opnieuw downloaden

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix knop Profiel.

3. Tik op Downloads .

4. Tik naast een aflevering of film op het pictogram met de downloadstatus pictogram downloadstatus.

5. Tik op Download verwijderen download verwijderen.

6. Je kunt de serie of film opnieuw proberen te downloaden.