Netflix meldt 'Kan titel niet afspelen. Probeer het later opnieuw. (30103)'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven op je iPhone, iPad of iPod touch:

Kan titel niet afspelen. Probeer het later opnieuw. (30103)

Dit wijst er meestal op dat informatie op het apparaat moet worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Wanneer wordt deze foutmelding weergegeven?

Wanneer ik een serie of film probeer te streamen

Start je iPhone, iPad of iPod touch opnieuw op

1. Houd de knop aan de zijkant en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt totdat de schuifbalken verschijnen. Sleep de bovenste schuifbalk en schakel je apparaat volledig uit.

• Als de schuifbalken niet verschijnen, houd de knop voor de sluimerstand dan ingedrukt totdat de rode schuifbalk verschijnt. Sleep vervolgens de schuifbalk.

2. Druk na 10 seconden op de knop voor de sluimerstand.

3. Probeer Netflix opnieuw nadat het apparaat opnieuw is opgestart.

Als je een HDMI-adapter gebruikt

Deze fout kan optreden als je een HDMI-adapter gebruikt om video vanaf je Apple-apparaat af te spelen op een extern beeldscherm. Los het probleem als volgt op:

1. Controleer de iOS-versie. Je moet een iPhone, iPad of iPod touch hebben met iOS 11.2.6 of hoger.

1. Ga naar Instellingen (Settings).

2. Scrol omlaag en selecteer Algemeen (General).

3. Selecteer Info. Het versienummer wordt weergegeven naast Versie.

2. Zorg ervoor dat je een compatibele HDMI-adapter gebruikt. Met incompatibele adapters kun je soms Netflix-content niet afspelen.

Wanneer ik een serie of film probeer te downloaden

Start je iPhone, iPad of iPod touch opnieuw op

1. Houd de knop aan de zijkant en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt totdat de schuifbalken verschijnen. Sleep de bovenste schuifbalk en schakel je apparaat volledig uit.

• Als de schuifbalken niet verschijnen, houd de knop voor de sluimerstand dan ingedrukt totdat de rode schuifbalk verschijnt. Sleep vervolgens de schuifbalk.

2. Druk na 10 seconden op de knop voor de sluimerstand.

3. Probeer Netflix opnieuw nadat het apparaat opnieuw is opgestart.

De titel opnieuw downloaden

1. Tik op Downloads .

• Als je het pictogram Downloads niet ziet, tik dan op het pictogram Meer en dan op Mijn downloads.

2. Tik rechtsboven op Bewerken pen voor bewerken.

3. Tik op de rode X als je de titel wilt verwijderen van het apparaat.

4. Download de titel opnieuw.