Netflix-fout 11003

Als de foutcode 11003 optreedt op je apparaat, komt dit meestal door een instelling op het apparaat waardoor je geen toegang hebt tot de Netflix-service. Volg de onderstaande stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

Android-telefoon of -tablet

De systeeminstellingen bevestigen
  1. Ga naar Instellingen (Settings).

2. Scrol omlaag en selecteer Ontwikkelaarsopties (Developer options).

• Dit is doorgaans te vinden onder Systeem (System) of Algemeen (General).

3. Schakel onder Apps het selectievakje Activiteiten niet opslaan (Do not keep activities) uit.

4. Start de Netflix-app opnieuw en probeer de stream opnieuw.

Als je Opties voor ontwikkelaars (Developer Options) niet ziet:

1. Scrol van Instellingen (Settings) omlaag en selecteer Over apparaat (About device).

• Dit is doorgaans te vinden onder Systeem (System) of Algemeen (General).

2. Selecteer Softwaregegevens (Software info).

3. Blader naar de plek waar het Buildnummer (Build number) wordt weergegeven.

4. Druk vijf keer op het Buildnummer (Build number) totdat een pop-upvenster wordt weergegeven waarin staat dat de ontwikkelaarsmodus is ingeschakeld. Hiermee maak je een nieuwe instellingsoptie met de naam Opties voor ontwikkelaars (Developer options).

5. Selecteer Opties voor ontwikkelaars (Developer options).

6. Schakel onder Apps het selectievakje Activiteiten niet opslaan (Do not keep activities) uit.

7. Start de Netflix-app opnieuw en probeer de stream opnieuw.

Kindle Fire

Je tablet opnieuw opstarten

1. Houd de aan-uitknop aan de zijkant van je tablet ingedrukt.

2. Wanneer het bericht Wil je de Kindle afsluiten? wordt weergegeven of Wil je de Fire afsluiten? wordt weergegeven, tik je op Afsluiten (Shut Down), Uitschakelen (Power Off) of OK.

3. Houd nadat je apparaat volledig is uitgeschakeld de aan-uitknop ingedrukt totdat het Kindle- of Amazon-logo wordt weergegeven.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit en trek de strekker van je modem en router uit het stopcontact.

2. Steek na 30 seconden de stekker van je modem en router weer in het stopcontact.

3. Wacht 1 minuut en schakel dan je apparaat in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Sommige apparaten, modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken met internet.