Een factuur afdrukken met Netflix-afschrijvingen

1. Ga naar de pagina Factureringsgegevens. Mogelijk moet je inloggen als je dat nog niet hebt gedaan.

2. Klik op de datum van de afschrijving die je wilt bekijken. Met deze link open je een afdrukbare factuurpagina voor die specifieke afschrijving. Als je alle afschrijvingen in het afgelopen jaar liever op papier hebt, kun je de pagina Factureringsgegevens afdrukken.

3. Zoek naar antwoorden op vragen over btw op je Netflix-factuur.

Je kunt je factureringsgegevens van Netflix tot één jaar terug bekijken. Neem contact op met je financiële instelling als je factureringsgegevens nodig hebt die ouder zijn dan een jaar.