Netflix-fout 119

Als de foutcode 119 optreedt, samen met de foutmelding:

Meld je opnieuw aan bij Netflix. (Please re-log in to Netflix) Als het probleem zich blijft voordoen, ga dan naar de website van Netflix.

Dan wijst dit er meestal op dat bepaalde gegevens op het apparaat moeten worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

Apple TV

Uitloggen bij Netflix

Opmerking:
Gebruik je de afstandsbediening-app van Apple op een iPhone of iPad? Schakel dan over op de afstandsbediening van Apple TV om in te loggen.
  1. Open Netflix en ga naar het startscherm.

2. Selecteer Veranderen van profiel als je account profielen heeft. Ga naar de volgende stappen als je account geen profielen heeft.

3. Selecteer Uitloggen.

4. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

iPhone, iPad of iPod touch

De Netflix-app opnieuw installeren

Als je de app verwijdert worden opgeslagen downloads op je apparaat verwijderd en word je uitgelogd bij Netflix.
  1. Houd je vinger in het startscherm op de Netflix-app.

2. Tik op Verwijder app > Verwijder app > Verwijder.

3. Open de App Store en zoek naar 'Netflix'.

4. Tik op Netflix en tik op het cloudpictogram om de app te downloaden. Mogelijk moet je het wachtwoord van je Apple ID invoeren. Als je het vergeten bent, volg dan de stappen van Apple om het opnieuw in te stellen.

5. Probeer Netflix opnieuw nadat de app is geïnstalleerd.

Opmerking:
Als je de Netflix-app niet kunt vinden nadat je deze hebt verwijderd, volg dan de stappen van Apple om een app opnieuw te downloaden vanuit de App Store.

Je iPhone of iPad opnieuw starten

1. Houd de knop aan de zijkant en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt totdat de schuifbalken verschijnen. Sleep de bovenste schuifbalk en schakel je apparaat volledig uit.

• Als de schuifbalken niet verschijnen, houd de knop voor de sluimerstand dan ingedrukt totdat de rode schuifbalk verschijnt. Sleep vervolgens de schuifbalk.

2. Druk na 10 seconden op de knop voor de sluimerstand.

3. Probeer Netflix opnieuw nadat het apparaat opnieuw is opgestart.