Netflix-fout 1002

Als de foutcode 1002 optreedt op je Apple TV, iPhone, iPad of iPod touch, vaak samen met de volgende melding:

Kan film niet afspelen. Probeer het later opnieuw. (Cannot play movie. Please try again later.)

Dit wijst er meestal op dat gegevens op het apparaat moeten worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

Apple TV

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact met ons op om ons te helpen bij dit onderzoek.

iPhone, iPad of iPod touch

Je iPhone of iPad opnieuw starten

1. Houd de knop aan de zijkant en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt totdat de schuifbalken verschijnen. Sleep de bovenste schuifbalk en schakel je apparaat volledig uit.

• Als de schuifbalken niet verschijnen, houd de knop voor de sluimerstand dan ingedrukt totdat de rode schuifbalk verschijnt. Sleep vervolgens de schuifbalk.

2. Druk na 10 seconden op de knop voor de sluimerstand.

3. Probeer Netflix opnieuw nadat het apparaat opnieuw is opgestart.

De Netflix-app opnieuw installeren

Als je de app verwijdert worden opgeslagen downloads op je apparaat verwijderd en word je uitgelogd bij Netflix.
  1. Houd je vinger in het startscherm op de Netflix-app.

2. Tik op Verwijder app > Verwijder app > Verwijder.

3. Open de App Store en zoek naar 'Netflix'.

4. Tik op Netflix en tik op het cloudpictogram om de app te downloaden. Mogelijk moet je het wachtwoord van je Apple ID invoeren. Als je het vergeten bent, volg dan de stappen van Apple om het opnieuw in te stellen.

5. Probeer Netflix opnieuw nadat de app is geïnstalleerd.

Opmerking:
Als je de Netflix-app niet kunt vinden nadat je deze hebt verwijderd, volg dan de stappen van Apple om een app opnieuw te downloaden vanuit de App Store.

Je internetverbinding testen

1. Ga via je webbrowser naar fast.com.

2. Wacht totdat de test klaar is.

Als je browser een foutmelding geeft of als de website niet laadt, betekent dit dat je apparaat geen verbinding met internet heeft. Mogelijk moet je problemen oplossen met de internetverbinding van je thuisnetwerk of je apparaat.