Hoe stel ik Netflix in op mijn Samsung Galaxy 10.1" Tablet?

De Samsung Galaxy Tab 10.1" is compatibel met Netflix, zelfs als je de app mogelijk niet in de Google Play Store ziet. In plaats hiervan kun je de Netflix-app rechtstreeks vanaf Netflix downloaden. Volg de onderstaande stappen als je de Samsung Galaxy Tab wilt koppelen aan je Netflix-account.

Sta toe dat apps die niet afkomstig zijn uit de Google Play Store, worden geïnstalleerd

Ten eerste moet je je tablet zo instellen dat je de app rechtstreeks vanaf Netflix kunt installeren:

1. Ga naar Instellingen (Settings).

2. Tik op Instellingen (Settings).

3. Tik op Beveiliging (Security).

4. Plaats een vinkje naast Onbekende bronnen: toestaan dat apps worden geïnstalleerd vanaf andere bronnen dan de Play Store (Unknown Sources: Allow installation of apps from sources other than the Play Store).

5. Tik op OK om deze wijziging te bevestigen.

Opmerking:
Je kunt de oorspronkelijke instellingen herstellen zodra je de Netflix-app hebt geïnstalleerd.

Download de app naar de Samsung Galaxy Tab 10.1"

Op de Galaxy Tab:

1. Klik op http://mcdn.netflix.com/us/mobile/android/1142/netflix-3.1-41-1142-release.apk.

2. Er wordt een leeg scherm geopend en vervolgens gesloten om aan te geven dat het downloaden is begonnen.

3. Ga naar het menu Apps.

4. Selecteer Downloads.

5. Selecteer Installeren (Install).

6. De installatie is voltooid wanneer boven in het scherm op de meldingsbalk de tekst Netflix is geïnstalleerd (Successfully Installed Netflix) wordt weergegeven.

7. Ga naar de Netflix-app en start deze.

8. Indien gevraagd, voer je je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in met het toetsenbord op het scherm.

Je kunt nu Netflix kijken op de Samsung Galaxy Tab 10.1". Veel plezier!

globe