Netflix-app ontbreekt op tv of blu-rayspeler

Als je tv of blu-rayspeler comptabel met Netflix zou kunnen zijn, maar je de Netflix-app niet kunt vinden, is er mogelijk een update beschikbaar of is er een probleem met het apparaat zelf. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

1. Controleer of de Netflix-app beschikbaar is op het apparaat door in ons Helpcentrum te zoeken naar het artikel over functies van je apparaatfabrikant. Vervolgens volg je de installatiestappen/.

2. Controleer of er firmware- of software-updates beschikbaar zijn voor je tv of blu-rayspeler. Neem contact op met je apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het controleren op updates of het downloaden van de meest recente firmware- of softwareversie.

3. Als het apparaat volledig up-to-date is en je nog altijd de Netflix-app niet ziet, kan je apparaatfabrikant bevestigen of de app beschikbaar is voor je model en je installatie-instructies geven.