Netflix geeft de melding 'De Netflix-service kan niet worden bereikt. (-103)'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven op je Amazon Fire TV:

De Netflix-service kan niet worden bereikt. (-103) (Sorry we could not reach the Netflix service (-103))

Dit wijst er meestal op dat gegevens op het apparaat moeten worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Netflix-gegevens wissen

1. Open Instellingen in het startmenu van Fire TV.

2. Kies Toepassingen > Alle geïnstalleerde toepassingen beheren.

3. Scrol omlaag en kies Netflix.

4. Kies Gegevens wissen.

5. Probeer Netflix opnieuw.

De Netflix-app opnieuw installeren

Om Netflix te verwijderen:

1. Druk op Home homepagina-knop op je Fire TV-afstandsbediening.

2. Ga naar de Netflix-app en druk op Opties de knop Opties.

3. Selecteer Verwijderen (Uninstall).

4. Selecteer nogmaals Verwijderen ter bevestiging.

Om Netflix opnieuw te installeren:

1. Druk op de afstandsbediening van je Fire TV op de knop Netflix.

2. Selecteer Downloaden en vervolgens Openen.