Witte ruis wanneer je op een Windows-computer kijkt

Zie je witte ruis wanneer je Netflix kijkt op een Windows-computer met meerdere monitors? Volg dan de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Windows 10

Pas instellingen van je beeldscherm aan

1. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad.

2. Selecteer Instellingen weergeven (Display Settings).

3. Selecteer Geavanceerde instellingen weergeven (Advanced Display Settings).

4. Selecteer Eigenschappen van beeldschermadapter (Display Adapter Properties).

5. Selecteer het tabblad Monitor.

6. Selecteer Vernieuwingsfrequentie (Screen refresh rate).

7. Selecteer een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz of lager.

8. Selecteer Toepassen (Apply).

9. Probeer Netflix opnieuw.

Problemen met je monitorinstellingen oplossen

1. Omzeil eventuele HDMI-converters door je monitor rechtstreeks met je computer te verbinden.

2. Gebruik je een HDMI-kabel? Probeer dan de uiteinden om te wisselen of probeer een nieuwe HDMI-kabel.

3. Als je meerdere monitors gebruikt, koppel deze dan los van je computer en verbind ze één voor één weer met je computer, terwijl je Netflix na elke poging opent.

• Als deze foutcode optreedt terwijl je maar één monitor gebruikt, is er wellicht een probleem met de kopieerbeveiliging. We raden je aan contact op te nemen met de fabrikant van de monitor of het apparaat los te koppelen tijdens het streamen.

Windows 11

Pas instellingen van je beeldscherm aan

1. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad.

2. Selecteer Instellingen weergeven (Display Settings).

3. Selecteer Geavanceerde instellingen weergeven (Advanced Display Settings).

4. Selecteer Eigenschappen van beeldschermadapter (Display Adapter Properties).

5. Selecteer het tabblad Monitor.

6. Selecteer Vernieuwingsfrequentie (Screen refresh rate).

7. Selecteer een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz of lager.

8. Selecteer Toepassen (Apply).

9. Probeer Netflix opnieuw.

Problemen met je monitorinstellingen oplossen

1. Omzeil eventuele HDMI-converters door je monitor rechtstreeks met je computer te verbinden.

2. Gebruik je een HDMI-kabel? Probeer dan de uiteinden om te wisselen of probeer een nieuwe HDMI-kabel.

3. Als je meerdere monitors gebruikt, koppel deze dan los van je computer en verbind ze één voor één weer met je computer, terwijl je Netflix na elke poging opent.

• Als deze foutcode optreedt terwijl je maar één monitor gebruikt, is er wellicht een probleem met de kopieerbeveiliging. We raden je aan contact op te nemen met de fabrikant van de monitor of het apparaat los te koppelen tijdens het streamen.