Netflix-fout F7701-1003

We ondervinden problemen bij het afspelen van Netflix.
Zorg dat je de nieuwste versie van Firefox gebruikt en probeer het opnieuw.

Deze fout treedt op wanneer Netflix niet kan worden afgespeeld vanwege instellingen in de browser of wanneer de browser moet worden bijgewerkt.

Los het probleem als volgt op:

Browsergeschiedenis inschakelen

1. Klik rechtsboven op Menu menuknop en klik op Instellingen.

2. Klik links op Privacy en beveiliging.

3. Scrol omlaag naar Geschiedenis. Klik naast Firefox zal op de keuzelijst.

4. Kies Geschiedenis onthouden en klik op Firefox nu opnieuw starten.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Firefox bijwerken

1. Klik rechtsboven in de browser op Meer knop meer.

2. Klik op Instellingen en scrol verder omlaag naar Firefox-updates.

3. Klik op Opnieuw opstarten om Firefox bij te werken. Als je het bericht Firefox is up-to-date ziet, heb je al de laatste browserversie.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Als je Firefox niet kunt bijwerken of de fout Update mislukt krijgt, volg dan de stappen van Mozilla om een probleem met een software-update op te lossen.

De browser opnieuw opstarten

1. Sluit de browser af.

2. Open je browser opnieuw.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Controleren of DRM-content is ingeschakeld

1. Klik rechtsboven in de browser op Menu menuknop.

2. Klik op Instellingen.

3. Scrol omlaag naar Digital Rights Management (DRM)-inhoud.

4. Controleer of DRM-beheerde inhoud afspelen is aangevinkt. Zo niet, klik dan op het vinkje om de inhoud in te schakelen.

5. Herstart Firefox en probeer Netflix opnieuw.

Plug-ins voor Firefox-content bijwerken

1. Klik rechtsboven in de browser op Menu knop meer.

2. Klik op Add-ons en thema's en klik op Plug-ins.

3. Klik in de rechterbovenhoek op Instellingen knop instellingen en klik op Controleren op updates.

4. Installeer beschikbare updates en probeer Netflix opnieuw.

Gebruik een officiële versie van Firefox

Deze fout kan optreden als een aangepaste versie van Firefox is geïnstalleerd op je computer.

Controleer als volgt of je een officiële versie gebruikt:

1. Volg de stappen om Firefox te verwijderen van je computer.

2. Download en installeer de meest recente versie van Firefox: