Netflix meldt 'De Netflix-service kan niet worden bereikt. (-100)'.

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven:

De Netflix-service kan niet worden bereikt. (-100)

Dit wijst er meestal op dat gegevens op het apparaat moeten worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

Amazon Fire TV/Stick

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

De standaardinstellingen van je Amazon Fire TV herstellen

Let op: als je deze stappen uitvoert, worden gegevens die je hebt opgeslagen op je Amazon Fire TV gewist. Dit kunnen apps, opgeslagen wachtwoorden of andere gegevens zijn. Controleer voordat je doorgaat of je beschikt over de aanmeldinformatie voor apps of diensten, inclusief het wachtwoord voor je wifi-netwerk.

1. Druk op de knop Home van de afstandsbediening.

2. Selecteer Instellingen (Settings).

3. Select Systeem (System) of Apparaat (Device).

4. Selecteer Fabrieksinstellingen herstellen (Restore Factory Defaults).

5. Probeer Netflix opnieuw.

Als je na het uitvoeren van deze stappen nog steeds niet kunt streamen, neem dan contact op met Amazon voor verdere ondersteuning.

Wat moet ik nu doen?

Als de fout blijft optreden nadat je een volledige reset naar de fabrieksinstellingen hebt uitgevoerd, dan is er mogelijk een niet-herstelbaar probleem met je apparaat. Neem contact op met de fabrikant voor verdere ondersteuning.

Smart-tv

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat.

Je apparaat heeft een hardware- of softwareprobleem dat alleen de fabrikant van het apparaat kan oplossen. Om weer Netflix te kunnen kijken, neem je contact op met de fabrikant van je apparaat en vraag je om het volgende:

• Hulp bij het upgraden naar de nieuwste firmware voor het apparaat.

Als je apparaat al is geüpdatet of als er geen updates beschikbaar zijn, heeft de fabrikant mogelijk andere suggesties voor het verhelpen van de problemen met je apparaat. Als de fabrikant geen aanvullende stappen heeft, of als deze stappen het probleem niet oplossen, heb je een ander apparaat nodig waarop je Netflix kunt streamen.