Netflix geeft de melding 'Kan de pagina niet openen, te veel omleidingen'.

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven:

Kan de pagina niet openen, te veel omleidingen.

Dit wijst er meestal op dat gegevens of een instelling in je Safari-browser moeten worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

iPhone, iPad of iPod touch

Cookies toestaan in Safari

1. Tik in het startscherm op Instellingen (Settings).

2. Scrol omlaag en tik op Safari.

3. Zet onder Privacy en beveiliging (Privacy & Security) de optie Cookies blokkeren (Block Cookies) in de positie Uit (Off).

4. Tik op Sta altijd toe (Always Allow).

5. Ga terug naar de e-mail en probeer nogmaals de link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Mac-computer

Websitegegevens voor Netflix verwijderen
  1. Ga naar het Safari-menu linksboven in de browser.

2. Selecteer Voorkeuren (Preferences).

3. Selecteer Privacy.

4. Ga naar Cookies en websitegegevens (Cookies and website data) en selecteer Details of Websitegegevens beheren (Manage Website Data).

5. Zoek naar Netflix.

6. Selecteer Verwijderen (Remove).

7. Selecteer Nu verwijderen (Remove Now).

8. Sluit Safari af en probeer Netflix opnieuw nadat de websitegegevens voor Netflix zijn verwijderd.

Safari gedwongen stoppen:

1. Selecteer linksboven in de browser het Apple-pictogram.

2. Selecteer Gedwongen stoppen (Force Quit).

3. Selecteer Safari.

4. Selecteer Gedwongen stoppen (Force Quit).

5. Bevestig je keuze.

6. Probeer Netflix opnieuw.