Netflix-fout O7702-1003

Als de foutcode O7702-1003 optreedt op je computer, wijst dit meestal op een probleem met je Opera-browser. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Opera bijwerken

1. Open het Opera-menu.

2. Selecteer Bijwerken en herstellen (Update & Recovery).

3. Selecteer de knop Controleren op update (Check for Update).

4. Selecteer Bijwerken (Update) nadat de update is gedownload.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Ga hieronder door met probleemoplossing als er geen update beschikbaar is of als het probleem niet is opgelost nadat je Opera hebt bijgewerkt.

De WidevineCdm-invoegtoepassing bijwerken

1. Typ opera://components in de adresbalk van Opera en druk op Enter.

2. Zoek de Widevine Content Decryption Module en selecteer Controleren op updates (Check for update).

3. Probeer Netflix opnieuw als de status Onderdeel bijgewerkt (Component updated) is.

Turbomodus uitschakelen

1. Typ opera://settings in de adresbalk van Opera en druk op Enter.

2. Selecteer Geavanceerd (Advanced) in het menu aan de linkerkant en vervolgens Functies (Features).

3. Scrol omlaag naar Opera Turbo en zet Opera Turbo inschakelen (Enable Opera Turbo) uit.

Opmerking:
    Opera Turbo is alleen beschikbaar in Opera versie 59 en eerder.
  4. Probeer Netflix opnieuw.

Wat moet ik nu doen?