Netflix-fout D7371-1204

We hebben problemen met je verzoek.

Deze fout betekent meestal dat de informatie in je browser vernieuwd moet worden.

Los het probleem als volgt op:

De browser opnieuw opstarten

1. Sluit de browser af.

2. Open je browser opnieuw.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Het cookie www.netflix.com wissen

1. Klik rechtsboven in je browser op Instellingen en meer Instellingen en meer.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik op Cookies en websitetoestemmingen.

4. Klik op Cookies en gegevens van sites beheren en verwijderen.

5. Klik op Alle cookies en sitegegevens weergeven.

6. Zoek de vervolgkeuzelijst voor netflix.com in de lijst en vouw deze uit.

7. Rechts van www.netflix.com, klik je op www.netflix.com verwijderen www.netflix.com verwijderen.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Browsegegevens wissen

Opmerking:
Met deze stappen worden alle aanmeldingsgegevens uit je browser verwijderd.
  1. Klik rechtsboven in de browser op Instellingen en meer instellingen en meer

2. Klik op Geschiedenis

3. Klik in het venster dat verschijnt op het menupictogram menu

4. Klik op Browsegegevens wissen

5. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Tijdsbereik de optie Gehele tijd

6. Scrol door de lijst, schakel alle selectievakjes in en klik dan op Nu wissen

7. Probeer Netflix opnieuw.