Netflix-fout S7020

Als de foutcode S7020 optreedt in de Safari-browser op je Mac, vaak samen met de volgende melding:

Er is iets fout gegaan... Meerdere Netflix-tabbladen

Dit wijst er meestal op dat bepaalde gegevens op het apparaat moeten worden vernieuwd of dat er gebruik wordt gemaakt van de privémodus. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

De browser opnieuw opstarten

1. Sluit de browser af.

2. Open je browser opnieuw.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Privébrowsen uitschakelen

1. Klik in de menubalk op Safari.

2. Selecteer Voorkeuren.

3. Ga naar het tabblad Algemeen en selecteer bij Safari opent met: de optie Een nieuw venster.

4. Sluit het venster Voorkeuren om je nieuwe instelling op te slaan.

5. Klik in de menubalk op Safari.

6. Selecteer Sluit Safari.

7. Start Safari opnieuw en probeer Netflix nogmaals.

De cache van je browser wissen

Safari versie 10 of hoger

1. Klik in de menubalk op Safari.

2. Selecteer Voorkeuren (Preferences).

3. Selecteer het tabblad Privacy.

4. Selecteer de knop Gegevens voor website beheren ... (Manage Website Data ...) .

5. Selecteer Alles verwijderen (Remove All).

6. Selecteer Nu verwijderen (Remove Now).

7. Selecteer Gereed (Done).

Safari versie 9 of lager

1. Klik in de menubalk op Safari.

2. Selecteer Safari opnieuw instellen (Reset Safari) en schakel alles uit, behalve Verwijder alle websitegegevens (Remove all website data).

3. Selecteer Herstel (Reset).

De browsegeschiedenis wissen in Safari

1. Selecteer in de menubalk van Safari de optie Geschiedenis (History).

2. Selecteer Wis geschiedenis (Clear History).

3. Selecteer in het keuzemenu de optie Hele geschiedenis (All History).

4. Selecteer ter bevestiging Wis geschiedenis (Clear History).