Netflix-fout C7701-1003

Als de foutcode C7701-1003 optreedt op je Google Chromebook of Chromebox, betekent dit meestal dat bepaalde browserinstellingen moeten worden gewijzigd. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Zorg ervoor dat je browser beschermde inhoud kan afspelen
  1. Typ of kopieer chrome://settings/content/protectedContent in de adresbalk van de browser en druk op Enter of Return.

2. Schakel Sites mogen beveiligde content afspelen in en probeer Netflix opnieuw.

Of:

1. Klik rechtsboven in de browser op Meer Chrome-menupictogram.

2. Klik op Instellingen > Privacy en beveiliging > Site-instellingen.

3. Selecteer onder Content de optie Aanvullende contentinstellingen > ID's van beschermde content.

4. Schakel Sites mogen beveiligde content afspelen in en probeer Netflix opnieuw.