Netflix-fout D7361-1254-C00D4E85

We hebben problemen met je verzoek.

Deze fout betekent meestal dat de informatie in je browser moet worden vernieuwd of dat je computer een systeemupdate nodig heeft om Netflix te kunnen afspelen.

Los het probleem als volgt op:

De Netflix-cookie wissen

1. Ga naar netflix.com/clearcookies. Hiermee word je uitgelogd bij je account.

2. Selecteer Inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Je computer afsluiten

1. Sluit je computer als volgt af via het menu:

• Voor Mac: klik linksboven op het Apple-menu > Zet uit.

• Voor Windows: klik in het Start-menu op Aan/uit > Afsluiten.

• Voor Chromebook: klik rechtsonder op de tijd > Uitloggen > Afsluiten.

2. Schakel je computer tenminste tien seconden uit.

3. Schakel de computer weer in en probeer Netflix opnieuw.

Windows bijwerken

1. Druk op het toetsenbord op de Windows-toets.

2. Selecteer Instellingen .

3. Selecteer Bijwerken en beveiliging.

4. Windows controleert op updates. Als dat niet gebeurt, selecteer dan Controleren op updates.

5. Start de computer opnieuw op en probeer Netflix opnieuw zodra de updates zijn geïnstalleerd.

Exclusieve bedieningsmodus (Exclusive Control Mode) uitschakelen

1. Selecteer linksonder in het scherm het pictogram Start.

2. Typ Geluid (Sound) op de zoekbalk.

3. Selecteer Configuratiescherm geluid (Sound Controle Panel) in de zoekresultaten.

4. Selecteer het tabblad Afspelen (Playback) in het venster Configuratiescherm geluid (Sound Controle Panel).

5. Klik met de rechtermuisknop op het huidige standaard audio-apparaat. (Er staat een groen vinkje naast.)

6. Selecteer Eigenschappen (Properties).

7. Selecteer het tabblad Geavanceerd (Advanced).

8. Vink het vakje bij Toestaan dat toepassingen exclusieve bediening van dit apparaat overnemen (Allow applications to take exclusive control of this device) uit.

9. Klik op de knop OK om de instelling toe te passen.

10. Probeer Netflix opnieuw.