Ik kan op mijn Roku niet zoeken naar of bladeren door titels.

Als je op je Roku niet kunt bladeren door of kunt zoeken naar titels, betekent dit meestal dat de uitgebreide interface is uitgeschakeld. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Opmerking:
De uitgebreide interface is alleen beschikbaar op oudere Roku-modellen.

Uitgebreide interface inschakelen

1. Begin in het Roku-startscherm.

2. Selecteer Instellingen (Settings).

3. Selecteer Netflix-instellingen (Netflix Settings).

4. Selecteer Bladeren en zoeken in Netflix inschakelen (Enable Browse and Search in Netflix).

5. Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven. Selecteer Ja (Yes).

6. Probeer Netflix opnieuw.