Netflix-fout U7361-1254-8007007E

Er is een fout opgetreden
We ondervinden momenteel problemen bij het afspelen van deze titel. Probeer het later opnieuw of selecteer een andere titel.
Foutcode: U7361-1254-8007007E

Deze fout treedt op bij een probleem met gegevens of je apparaat waardoor Netflix niet meer kan worden afgespeeld.

Los het probleem als volgt op:

Audioaanpassingen uitschakelen

1. Klik in het Windows-startmenu van je computer op Instellingen tandwielpictogram voor instellingen.

2. Klik op Systeem.

3. Klik links op Geluid.

4. Klik rechtsboven op Configuratiescherm Geluid.

5. Klik in het geopende venster Geluid op het apparaat met een groen vinkje.

6. Klik op Eigenschappen.

7. Klik op het tabblad Aanpassingen.

8. Controleer of Alle aanpassingen uitschakelen is ingeschakeld.

• Ga door met de onderstaande stap als je het tabblad Aanpassingen niet ziet of als Alle aanpassingen uitschakelen al is ingeschakeld.

De IDT High Definition Audio-codec bijwerken

Raadpleeg de website van de computerfabrikant voor een audiostuurprogramma dat compatibel is met Windows 10. Als je niet zeker weet welk stuurprogramma je moet downloaden of hoe je dit moet installeren, kan je computerfabrikant helpen.

Het hulpprogramma System File Checker uitvoeren

1. Druk op het toetsenbord op de Windows-toets + X.

2. Selecteer Opdrachtprompt (Command Prompt).

Opmerking:
    Je moet de beheerder van de computer zijn of de opdrachtprompt uitvoeren in de administratormodus om deze stappen te voltooien. Anders zie je een foutmelding.
  3. Typ sfc /scannow en druk op Enter.

4. Wacht tot het proces is voltooid en start vervolgens je computer opnieuw op. Probeer Netflix daarna weer af te spelen.