Netflix-fout M7353

Excuses voor de onderbreking
We hebben problemen met je verzoek.
Foutcode M7353

Volg de stappen op je apparaat om het probleem op te lossen.

Windows-computers

Je computer afsluiten

1. Sluit je computer als volgt af via het menu:

• Voor Mac: klik linksboven op het Apple-menu > Zet uit.

• Voor Windows: klik in het Start-menu op Aan/uit > Afsluiten.

• Voor Chromebook: klik rechtsonder op de tijd > Uitloggen > Afsluiten.

2. Schakel je computer tenminste tien seconden uit.

3. Schakel de computer weer in en probeer Netflix opnieuw.

De Netflix-cookie wissen

1. Ga naar netflix.com/clearcookies. Hiermee word je uitgelogd bij je account.

2. Selecteer Inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Chrome-uitbreidingen uitschakelen

Als je Chrome gebruikt, kun je overbodige add-ons uitschakelen.

1. Typ chrome://extensions in de adresbalk.

2. Schakel de extensies uit die zijn ingeschakeld.

Opmerking:
    Extensies onder Chrome-apps hoeven niet te worden uitgeschakeld.
  3. Probeer Netflix opnieuw.

Als het probleem is opgelost met deze stappen, kun je het beste de extensies een voor een inschakelen om te zien door welke extensie Netflix niet goed werkt.

Windows bijwerken

1. Druk op het toetsenbord op de Windows-toets.

2. Selecteer Instellingen .

3. Selecteer Bijwerken en beveiliging.

4. Windows controleert op updates. Als dat niet gebeurt, selecteer dan Controleren op updates.

5. Start de computer opnieuw op en probeer Netflix opnieuw zodra de updates zijn geïnstalleerd.

Koppel extra schermen los

Koppel je computer los van externe monitors of tv's en probeer de serie of film opnieuw af te spelen. Als hiermee het probleem is opgelost, wordt HDCP-kopieerbeveiliging waarschijnlijk niet ondersteund op je externe monitor of tv.

Gebruik je beveiligingssoftware?

Deze stappen zijn bedoeld voor ervaren computergebruikers.
  • Installeer updates voor de beveiligingssoftware.

• Schakel de beveiligingssoftware tijdelijk uit en probeer Netflix opnieuw.

• Als het probleem is opgelost wanneer de beveiligingssoftware is uitgeschakeld, is de software mogelijk verouderd of belemmert deze onbedoeld Netflix. Activeer de beveiligingssoftware opnieuw en neem contact op met de softwarefabrikant voor hulp.

Mac-computers

Je computer afsluiten

1. Sluit je computer als volgt af via het menu:

• Voor Mac: klik linksboven op het Apple-menu > Zet uit.

• Voor Windows: klik in het Start-menu op Aan/uit > Afsluiten.

• Voor Chromebook: klik rechtsonder op de tijd > Uitloggen > Afsluiten.

2. Schakel je computer tenminste tien seconden uit.

3. Schakel de computer weer in en probeer Netflix opnieuw.

De Netflix-cookie wissen

1. Ga naar netflix.com/clearcookies. Hiermee word je uitgelogd bij je account.

2. Selecteer Inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Chrome-uitbreidingen uitschakelen

Als je Chrome gebruikt, kun je overbodige add-ons uitschakelen.

1. Typ chrome://extensions in de adresbalk.

2. Schakel de extensies uit die zijn ingeschakeld.

Opmerking:
    Extensies onder Chrome-apps hoeven niet te worden uitgeschakeld.
  3. Probeer Netflix opnieuw.

Als het probleem is opgelost met deze stappen, kun je het beste de extensies een voor een inschakelen om te zien door welke extensie Netflix niet goed werkt.

Koppel externe schermen los

Koppel je computer los van externe monitors of tv's en probeer de serie of film opnieuw af te spelen. Als hiermee het probleem is opgelost, wordt HDCP-kopieerbeveiliging waarschijnlijk niet ondersteund op je externe monitor of tv.

Zie de website van Apple voor meer informatie over ondersteunde monitors.

Gebruik je beveiligingssoftware?

Deze stappen zijn bedoeld voor ervaren computergebruikers.
  • Installeer updates voor de beveiligingssoftware.

• Schakel de beveiligingssoftware tijdelijk uit en probeer Netflix opnieuw.

• Als het probleem is opgelost wanneer de beveiligingssoftware is uitgeschakeld, is de software mogelijk verouderd of belemmert deze onbedoeld Netflix. Activeer de beveiligingssoftware opnieuw en neem contact op met de softwarefabrikant voor hulp.