Netflix-fout M7703-1003

Als de foutcode M7703-1003 optreedt op je computer, vaak samen met de volgende melding:

Er is een fout opgetreden
Onverwachte fout
Er is een onverwachte fout opgetreden. Laad de pagina nogmaals en probeer het opnieuw.

Dit betekent meestal dat een onderdeel van je browser moet worden bijgewerkt of wordt geblokkeerd door een beveiligingsinstelling of -programma. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Stappen voor Windows
Stappen voor Mac

Browsergegevens van Google Chrome wissen

1. Klik rechtsboven in de browser op Menu Google Chrome aanpassen en beheren .

2. Klik op Instellingen > Privacy en beveiliging > Browsegegevens wissen.

3. Klik op Geavanceerd.

4. Selecteer in de keuzelijst Periode de optie Alles.

5. Schakel alles uit, behalve Cookies en andere sitegegevens.

6. Klik op Gegevens wissen.

7. Probeer Netflix opnieuw.

Een nieuw gebruikersprofiel voor de browser maken

Er is mogelijk een probleem met de gegevens die zijn gekoppeld aan het gebruikersprofiel van je browser. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen. (Opmerking: Als je deze stap uitvoert, worden alle bladwijzers of wachtwoorden verwijderd die je eerder in de browser hebt opgeslagen. Je kunt het beste een back-up van je gegevens maken voordat je doorgaat.)

1. Sluit Google Chrome volledig af. Desgewenst kun je de volgende stappen afdrukken.

2. Druk op de Windows-toets + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

3. Voer het volgende in en klik op OK:

• In Windows XP: %USERPROFILE%/Local Settings/Application Data/Google/Chrome/User Data

• In Windows Vista/ Windows 7/ Windows 8/ Windows 10: %LOCALAPPDATA%/Google/Chrome/User Data

4. Ga naar de map Default in het mappenvenster dat wordt geopend, en wijzig de naam in Back-up default.

5. Open Google Chrome en probeer Netflix opnieuw. Er wordt automatisch een nieuwe map Standaard (Default) gemaakt wanneer je de browser start.

Browsergegevens van Google Chrome wissen

1. Klik rechtsboven in de browser op Menu Google Chrome aanpassen en beheren .

2. Klik op Instellingen > Privacy en beveiliging > Browsegegevens wissen.

3. Klik op Geavanceerd.

4. Selecteer in de keuzelijst Periode de optie Alles.

5. Schakel alles uit, behalve Cookies en andere sitegegevens.

6. Klik op Gegevens wissen.

7. Probeer Netflix opnieuw.

Een nieuw gebruikersprofiel voor de browser maken

Er is mogelijk een probleem met de gegevens die zijn gekoppeld aan het gebruikersprofiel van je browser. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen. (Opmerking: Als je deze stap uitvoert, worden alle bladwijzers of wachtwoorden verwijderd die je eerder in de browser hebt opgeslagen. Je kunt het beste een back-up van je gegevens maken voordat je doorgaat.)

1. Sluit Google Chrome volledig af. Desgewenst kun je de volgende stappen afdrukken.

2. Ga boven in het scherm naar de Mac-menubalk en klik op Ga (Go).

3. Selecteer Ga naar map (Go to Folder).

4. Voer het volgende in het tekstveld in en klik op Ga (Go):

• ~/Library/Application Support/Google/Chrome/

5. Ga naar de map Default in het mappenvenster dat wordt geopend, en wijzig de naam in Back-up default.

6. Open Google Chrome en probeer Netflix opnieuw. Er wordt automatisch een nieuwe map Standaard (Default) gemaakt wanneer je de browser start.