Netflix-fout M7399-1260-00000026

Als de foutcode M7399-1260-00000026 optreedt op je computer, betekent dit meestal dat er bepaalde gegevens in je browser moeten worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Mac-computer

De pagina vernieuwen

1. Vernieuw de pagina door op het icoonje Vernieuwen naast de adresbalk te klikken.

2. Probeer Netflix opnieuw.

De browser opnieuw opstarten

1. Sluit de browser af.

2. Open je browser opnieuw.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Je computer afsluiten

1. Sluit je computer als volgt af via het menu:

• Voor Mac: klik linksboven op het Apple-menu > Zet uit.

• Voor Windows: klik in het Start-menu op Aan/uit > Afsluiten.

• Voor Chromebook: klik rechtsonder op de tijd > Uitloggen > Afsluiten.

2. Schakel je computer tenminste tien seconden uit.

3. Schakel de computer weer in en probeer Netflix opnieuw.

Beschikbare opslag controleren

1. Selecteer linksboven in de browser het Apple-pictogram.

2. Selecteer Over deze Mac (About This Mac).

3. Selecteer Opslag (Storage).

4. Als je minder dan 100 MB opslagruimte beschikbaar hebt, moet je ruimte vrijmaken voordat je Netflix kunt gebruiken.

Browsergegevens van Google Chrome wissen

1. Klik rechtsboven in de browser op Menu Google Chrome aanpassen en beheren .

2. Klik op Instellingen > Privacy en beveiliging > Browsegegevens wissen.

3. Klik op Geavanceerd.

4. Selecteer in de keuzelijst Periode de optie Alles.

5. Schakel alles uit, behalve Cookies en andere sitegegevens.

6. Klik op Gegevens wissen.

7. Probeer Netflix opnieuw.

Windows-computer

De pagina vernieuwen

1. Vernieuw de pagina door op het icoonje Vernieuwen naast de adresbalk te klikken.

2. Probeer Netflix opnieuw.

De browser opnieuw opstarten

1. Sluit de browser af.

2. Open je browser opnieuw.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Je computer afsluiten

1. Sluit je computer als volgt af via het menu:

• Voor Mac: klik linksboven op het Apple-menu > Zet uit.

• Voor Windows: klik in het Start-menu op Aan/uit > Afsluiten.

• Voor Chromebook: klik rechtsonder op de tijd > Uitloggen > Afsluiten.

2. Schakel je computer tenminste tien seconden uit.

3. Schakel de computer weer in en probeer Netflix opnieuw.

Beschikbare opslag controleren

Windows 7

1. Klik op het Windows-pictogram om het menu Start te openen.

2. Selecteer Computer in de opties aan de rechterzijde.

3. Een scherm met Hardeschijfstations wordt weergegeven met informatie over beschikbare opslagruimte. Als je minder dan 100 MB opslagruimte beschikbaar hebt, moet je ruimte vrijmaken voordat je Netflix kunt gebruiken.

Windows 8

1. Geef de balk Charms weer door vanaf de rechterkant te vegen of door de muis rechtsboven in het scherm te houden.

2. Selecteer Instellingen (Settings).

3. Selecteer Pc-instellingen wijzigen (Change PC Settings).

4. Selecteer Pc en apparaten (PC and devices).

5. Selecteer Schijfruimte (Disk space).

6. Als je minder dan 100 MB opslagruimte beschikbaar hebt, moet je ruimte vrijmaken voordat je Netflix kunt gebruiken.

Windows 10

1. Klik op het Windows-pictogram om het menu Start te openen.

2. Selecteer Instellingen (Settings) in de opties aan de linkerzijde.

3. Selecteer Systeem (System).

4. Selecteer Opslag (Storage).

5. Als je minder dan 100 MB opslagruimte beschikbaar hebt, moet je ruimte vrijmaken voordat je Netflix kunt gebruiken.

Browsergegevens van Google Chrome wissen

1. Klik rechtsboven in de browser op Menu Google Chrome aanpassen en beheren .

2. Klik op Instellingen > Privacy en beveiliging > Browsegegevens wissen.

3. Klik op Geavanceerd.

4. Selecteer in de keuzelijst Periode de optie Alles.

5. Schakel alles uit, behalve Cookies en andere sitegegevens.

6. Klik op Gegevens wissen.

7. Probeer Netflix opnieuw.