Netflix-fout D7361-1253-C00D36B4

We hebben problemen met je verzoek.

Deze fout betekent meestal dat je computer een systeemupdate nodig heeft om Netflix af te spelen, of dat er een probleem is met je geluidsinstellingen waardoor Netflix niet kan worden afgespeeld.

Werk je Windows-versie bij

Gebruik de links hieronder voor de stappen voor het controleren op updates voor je versie van Windows en probeer Netflix opnieuw.

Computers waarop Windows XP of Vista wordt uitgevoerd, kunnen niet worden bijgewerkt naar een versie die Netflix ondersteunt. Je kunt het beste een computer met Windows 10 of hoger gebruiken.

Audioaanpassingen uitschakelen

1. Klik in het Windows-startmenu van je computer op Instellingen tandwielpictogram voor instellingen.

2. Klik op Systeem.

3. Klik links op Geluid.

4. Klik rechtsboven op Configuratiescherm Geluid.

5. Klik in het geopende venster Geluid op het apparaat met een groen vinkje.

6. Klik op Eigenschappen.

7. Klik op het tabblad Aanpassingen.

8. Controleer of Alle aanpassingen uitschakelen is ingeschakeld.

• Ga door met de onderstaande stap als je het tabblad Aanpassingen niet ziet of als Alle aanpassingen uitschakelen al is ingeschakeld.