Netflix-fout U7361-1254-C00D5212

Als de foutcode U7361-1254-C00D5212 op je computer optreedt, betekent dit vaak dat er een audio-instelling in Windows moet worden bijgewerkt. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Belangrijke disclaimer: dit artikel bevat stappen waarmee je het register kunt aanpassen. Deze stappen zijn alleen voor ervaren computergebruikers bedoeld. De klantenondersteuning van Netflix kan geen hulp bieden bij het oplossen van deze fout en we raden je aan een gecertificeerde computertechnicus om hulp te vragen. Er kunnen zich ernstige problemen voordoen als je het register niet op de juiste manier aanpast.

Als je het probleem zelf wilt oplossen, raadt Microsoft je aan eerst een back-up van het register te maken voordat je dit gaat aanpassen, zodat je het register kunt herstellen als er zich een probleem voordoet. Ga naar de ondersteuningssite van Microsoft voor meer informatie over het maken van back-ups en het herstellen van het register. Volg na het maken van een back-up van je register de onderstaande stappen.

1. Selecteer het zoekvak op de taakbalk en typ regedit.

2. Selecteer bij de App-resultaten de optie regedit en selecteer Ja (Yes) wanneer je daarom wordt gevraagd.

3. Zoek en selecteer de volgende registermap:

• HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Audio

4. Zoek de waarde DisableProtectedAudioDG in het deelvenster aan de rechterkant.

5. Als de waarde DisableProtectedAudioDG beschikbaar is, klik je hier met de rechtermuisknop op en selecteer je Verwijderen (Delete).

6. Sluit de Registry Editor af.

7. Selecteer het zoekvak op de taakbalk en typ cmd.

8. Klik in de App-resultaten met de rechtermuisknop op Opdrachtprompt (Command Prompt) en selecteer Als administrator uitvoeren (Run as Administrator).

9. Typ Net stop audiosrv en druk op Enter.

10. Typ Net start audiosrv en druk op Enter.

11. Sluit de opdrachtprompt af.

12. Probeer Netflix opnieuw.