Netflix-fout U7111-5059

Als de foutcode U7111-5059 wordt weergegeven op je Windows 10-computer of -tablet, geeft dit aan dat in onze systemen is gedetecteerd dat je verbinding maakt via een VPN, proxy of unblocker-service. Omdat onze contentbibliotheek per regio kan afwijken en je regio door deze services wordt verborgen, kun je bepaalde series en films mogelijk niet kijken als je op deze manier verbinding maakt.

Als deze fout is opgetreden tijdens het afspelen van content die volgens jou wel beschikbaar is in jouw regio, volg je de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Schakel eventuele proxy's, VPN's of andere software uit waarmee je internetverkeer mogelijk buiten je huidige regio wordt gerouteerd.

Voor het beste resultaat kun je bovendien de netwerkinstellingen van je apparaat het beste instellen op Automatisch.

Als je hulp nodig hebt bij het verbreken van de verbinding met een van deze services of bij het herstellen van de standaardinstellingen van je verbinding, kun je contact opnemen met de fabrikant van het apparaat of je internetprovider.

Gebruik je een VPN of proxy voor werk of privacy?

Met een VPN of proxy kun je soms geen content streamen die niet wereldwijd beschikbaar is. Schakel alle VPN's en proxy's uit en start Netflix opnieuw.

Gebruik je een IPv6-verbinding?

Tunnelingservices die een IPv6-proxyverbinding via een IPv4-netwerk leveren, worden niet ondersteund door Netflix en kunnen tot een foutmelding leiden. Neem contact op met je internetprovider voor hulp als je niet zeker weet of je een van deze services gebruikt.

Opmerking:
Netflix ondersteunt geen IPv6-verbindingen die je internetprovider levert.

Wat moet je nu doen?

Als je alle proxy's, VPN's en andere routingsoftware hebt uitgeschakeld en dit bericht nog steeds ziet, neem dan contact op met je internetprovider. Zij kunnen ook bepalen waarom je IP-adres in verband gebracht wordt met proxy- of VPN-gebruik.