Netflix-fout S7363-1260-FFFFD1C1

Als de foutcode S7363-1260-FFFFD1C1 wordt weergegeven op je Mac-computer, vaak samen met de volgende melding:

Er is een fout opgetreden
Onverwachte fout
Er is een onverwachte fout opgetreden. Laad de pagina nogmaals en probeer het opnieuw.

Dit wordt veroorzaakt door een technische beperking op sommige oudere Mac-computers. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Geopende mediaspelers sluiten

Sluit mediaspelers zoals YouTube, iTunes en QuickTime.

1. Selecteer linksboven in het scherm het Apple-pictogram.

2. Selecteer Gedwongen stoppen (Force Quit).

3. Selecteer mediaspelers die nog actief zijn en selecteer Gedwongen sluiten (Force Quit).

4. Sluit Safari af en start het opnieuw.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Je computer opnieuw opstarten

1. Sluit je computer als volgt af via het menu:

• Voor Mac: klik linksboven op het Apple-menu > Zet uit.

• Voor Windows: klik in het Start-menu op Aan/uit > Afsluiten.

• Voor Chromebook: klik rechtsonder op de tijd > Uitloggen > Afsluiten.

2. Schakel je computer tenminste tien seconden uit.

3. Schakel de computer weer in en probeer Netflix opnieuw.

Is het probleem niet of slechts tijdelijk opgelost nadat je de computer opnieuw hebt opgestart? Ga dan hieronder verder met de stappen voor probleemoplossing.

Een andere browser of ander apparaat gebruiken

Open een andere browser of gebruik een ander door Netflix ondersteund apparaat om Netflix te blijven kijken.