Netflix-fout O7701-1003

Als de foutcode O7701-1003 optreedt op je computer, betekent dit meestal dat er bepaalde browserinstellingen moeten worden aangepast. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

De WidevineCdm-invoegtoepassing bijwerken
  1. Typ opera://components in de adresbalk van Opera en druk op Enter.

2. Zoek de Widevine Content Decryption Module en selecteer Controleren op updates (Check for update).

3. Probeer Netflix opnieuw als de status Onderdeel bijgewerkt (Component updated) is.