Bij de gedownloade titel wordt het bericht 'Verlopen' weergegeven.

Gedownloade series en films op je apparaat verlopen na een bepaalde tijd. Je kunt een download zo vaak kijken als je wilt totdat deze is verlopen. Op de pagina Downloads in de Netflix-app kun je zien over hoeveel tijd een download verloopt.

Volg deze stappen om een download op je apparaat te vernieuwen als deze is verlopen.

Beschikbare series en films op Netflix verschillen per regio.

Android-telefoon of -tablet

De titel opnieuw downloaden
  1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik op Downloads en tik op een serie of film.

4. Tik naast een download op het pictogram voor de downloadstatus .

5. Tik op Download verwijderen .

6. Ga terug naar de serie of film en download deze opnieuw.

iPhone of iPad

De datum- en tijdinstellingen controleren

1. Tik in het startscherm op het pictogram Instellingen.

2. Tik op Algemeen.

3. Tik op Datum en tijd.

• Als de datum en tijd niet juist zijn, tik je op de datum of de tijd om deze aan te passen. Je kunt ook het veld Automatisch instellen op Aan zetten.

De titel opnieuw downloaden

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix knop Profiel.

3. Tik op Downloads .

4. Tik naast een aflevering of film op het pictogram met de downloadstatus pictogram downloadstatus.

5. Tik op Download verwijderen download verwijderen.

6. Je kunt de serie of film opnieuw proberen te downloaden.

Netflix-app voor Windows

1. Controleer of je verbinding hebt met internet.

2. Tik in de Netflix-app op Menu .

3. Tik op Mijn downloads (My Downloads).

4. Tik naast een verlopen download op het meldingspictogram .

5. Tik op Download vernieuwen (Renew Download).

Opmerking:
Sommige series en films kun je slechts een beperkt aantal keer downloaden of verlengen vanwege studio- en licentieovereenkomsten. Als je in een foutmelding ziet dat je een serie of film niet opnieuw kunt downloaden, moet je de titel opnieuw kijken terwijl je verbinding met het internet hebt.