Bij mijn gedownloade titel wordt het bericht 'Verlopen' weergegeven.

Nadat je een titel naar je apparaat hebt gedownload, kun je deze gedurende een beperkte tijd bekijken voordat deze verloopt. Deze periode hangt af van afzonderlijke licenties en kan per titel verschillen. Bij titels op je apparaat die over minder dan zeven dagen verlopen, wordt op de pagina Downloads in de Netflix-app de resterende tijd weergegeven.

Sommige titels verlopen 48 uur nadat je voor het eerst op Afspelen hebt gedrukt. Zodra je een van deze titels afspeelt, zie je op de pagina Downloads hoeveel uur er nog resteert. Je kunt een gedownloade titel tot deze is verlopen zo vaak bekijken als je wilt.

Als een titel is verlopen, moet je deze vernieuwen. Sommige titels kunnen maar een beperkt aantal keer worden vernieuwd. Titels die niet langer beschikbaar zijn op Netflix verlopen als ze de service verlaten, ongeacht of ze zijn gedownload.

Volg de onderstaande stappen voor je apparaat om een gedownloade titel te vernieuwen.

Android-telefoon of -tablet

1. Controleer of je verbinding hebt met internet.

2. Tik in de Netflix-app op het downloadpictogram .

• Tik op het menupictogram en op Mijn downloads (My Downloads) als je het downloadpictogram niet ziet.

3. Tik naast een verlopen download op het pictogram .

4. Tik op Download vernieuwen (Renew Download) om de titel te vernieuwen.

Vanwege limieten die door de studio zijn opgelegd, kun je mogelijk niet alle titels vernieuwen. Als je een titel niet kunt vernieuwen maar nog wel wilt bekijken, maak je verbinding met internet zodat je de titel kunt streamen.

iPhone, iPad of iPod touch

De datum en tijd op je Apple iPad, iPhone of iPod touch controleren

Als de datum en tijd van het apparaat wezenlijk verschillen van de huidige datum en tijd, treedt er een probleem op bij het afspelen van je video.

1. Tik in het startscherm op het pictogram Instellingen (Settings).

2. Tik op Algemeen (General).

3. Tik op Datum en tijd (Date & Time).

• Als de datum en tijd niet juist zijn, tik je op de datum of de tijd om deze aan te passen. Je kunt ook het veld Automatisch instellen (Set Automatically) op Aan (On) zetten.

Download de titel opnieuw

1. Controleer of je verbinding hebt met internet.

2. Tik in de Netflix-app op het downloadpictogram .

• Tik op het menupictogram en op Mijn downloads (My Downloads) als je het downloadpictogram niet ziet.

3. Tik in de rechterbovenhoek van je scherm op Bewerken (Edit).

4. Tik op het rode X-pictogram om de titel van je apparaat te verwijderen.

5. Zoek de titel opnieuw op.

6. Tik op de beschrijvingspagina op het downloadpictogram .

• Het pictogram wordt voor series naast elke beschikbare aflevering weergegeven.

7. Zodra de titel is gedownload, kun je deze opnieuw openen via het gedeelte Downloads in de app.

Vanwege limieten die door de studio zijn opgelegd, kun je mogelijk niet alle titels vernieuwen. Als je een titel niet kunt vernieuwen maar nog wel wilt bekijken, maak je verbinding met internet zodat je de titel kunt streamen.

Windows 10-app

1. Controleer of je verbinding hebt met internet.

2. Selecteer in de Netflix-app het menupictogram .

3. Tik op Mijn downloads (My Downloads).

4. Tik naast een verlopen download op het pictogram .

5. Selecteer Download vernieuwen (Renew Download) om de titel te vernieuwen.

Vanwege limieten die door de studio zijn opgelegd, kun je mogelijk niet alle titels vernieuwen. Als je een titel niet kunt vernieuwen maar nog wel wilt bekijken, maak je verbinding met internet zodat je de titel kunt streamen.

globe