Netflix geeft de melding 'Er is niet genoeg ruimte beschikbaar op dit apparaat. (10014)'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven op je iPhone, iPad of iPod touch:

Er is niet genoeg ruimte beschikbaar op dit apparaat. (10014)

Dit wijst erop dat er niet genoeg opslagruimte beschikbaar is om de gewenste titel te downloaden. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Eén serie of film verwijderen

1. Tik rechtsboven op Downloads en tik op een serie of film.

2. Tik naast de aflevering of film met het probleem op het pictogram met de downloadstatus .

3. Tik op Download verwijderen.

Alle downloads verwijderen

1. Tik rechtsonder op Mijn Netflix.

2. Tik rechtsboven op Menu.

3. Tik op App-instellingen.

4. Tik op Alle downloads verwijderen en tik op Verwijderen.

Als er geen andere titels op je apparaat waren opgeslagen of als er door het verwijderen van alle gedownloade titels niet genoeg ruimte is vrijgekomen, moet je andere opgeslagen content van je apparaat verwijderen. Ga naar de ondersteuningswebsite van Apple voor gedetailleerde instructies over het handmatig verwijderen van content.